sâmbătă, 8 octombrie 2016

Limbi limbi limbi

peste tot limbi
fara limbi viata e "pustiu"!
Pe bune!
Am un conflict de pareri aici.
Un barbat care imi spune ca femeia lui nu accepta limbi si o femeie care imi spune ca barbatul ei nu da limbi.
Pai cum vine asta?!
Daca esti femeie si nu iti plac limbile, e posibil ori sa nu le fi primit cum trebuie, ceea ce sigur te-a convins ca nu sunt interesante. Asa ca fa bine si schimba partenerul care te linge. Ori inseamna ca esti frigida sau ai ceva probleme hormonale, asa ca mars la doctor! Daca ai un deficit de estrogen e clar ca nu ai chef nici de alte nebunii fanteziste.
Daca esti femeie si barbatul tau nu te linge inseamna ca ori nu te iubeste suficient ori e un mega idiot. Si iar ajungem la cazul ca e e cazul sa-l schimbi.
Daca esti barbat si nevasta-ta nu accepta limbi- inseamna ca esti varza in plm. Mars si invata sa le dai cum trebuie! Nu ai dreptul sa-ti bagi botul in pizda daca nu stii cum se face! Ori o faci bine, ori nu te baga in treburi dastea serioase.
Daca esti barbat si nevasta nu accepta limbi, desi tu te pricepi de minune, e cazul sa-ti schimbi nevasta sau sa o duci la reperat. ITPul este obligatoriu! 
Cum bai nene sa nu iti placa sa degusti o pizda faina, curata si delicioasa?Sa lingi din ea ca dintr-o piersica zemoasa, sa o umezesti, sa iti plimbi frenetic limba umeda pe clitorisul ala fermecat care iti poate duce femeia pe culmile placerii? Nu iti place sa o simti cum tremura in bratele tale de placere? Cum isi arcuieste soldurile si isi delecteaza inima cu pasiune, placere si dorinta? 
Bai nenilor: ori sunteti varza ori nu sunteti barbati!
Limbile sunt mai misto decat pula in sine!
Asa ca faceti febra daca e nevoie!
Hai pa pa!

PS: as mai scrie in postul asta dar a venit un om (exact, sa ma linga) si m-a intrerupt.
Iar eu pt niste limbi pofticioase si mai ales, platite, las si scris si tot!
Hai sa fiti cuminti!
Sau nu!
Va pupa Randunica cea pofticioasa si uda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

simte-te liber sa scrii!