vineri, 21 aprilie 2017

Smoking fetish – placerile erotice asociate fumatului


In BDSM fumatul, si activitatea fumatului poate juca un rol deosebit de important. Fie ca vorbim de un fetish pentru tigari, sau mai exact pentru persoanele care fumeaza, fie ca tigara (fumul sau scrumul) este folosit pentru umilire sau tortura.
Sa luam pe rand cele cateva situatii care pot fi intalnite:
Smoke Fetish
Multe persoane se excita cand privesc o femeie imbracata elegant, fumand incet, eventual dintr-o tigara pusa intr-un port-tigaret lung. Imaginea ofera mister si putere, fumatul fiind in genere un gest predominant masculin.
Acest fetish poate sa aiba diverse variatiuni de genul: pussy smoking (o tigara infipta in vagin si prin incordarea muschilor femeia sa traga din tigara), sau tigari infipte in uretra (auch!)
Forced Inhalation
Multi din cei care au un fetish pentru fumatori adora sa le fie suflat fumul in fata sau in alte regiuni ale corpului. Ideea unei femei frumoase, a unei Stapane, care sufla fumul in fata unui submisiv legat fedeles este foarte excitanta, nu?
Eu obisnuiam sa folosesc o masca de gaze cu furtun. Obligam submisivul sa poarte masca dupa care ii suflam fumul pe capatul furtunului pe care in mod normal se fixa filtrul.
Forced smoking, obligarea unui submisiv sa fumeze tigara dupa tigara poate duce in scurt timp la lasarea submisivului de fumat. Daca timp de 2 ore submisivul este obligat sa fumeze tigara dupa tigara. la inceput i se poate parea distractiv dar dupa 3-4 tigari va deveni din ce in ce mai neplacut. In aproximativ 2 sedinte de cate 2 ore, submisivul va ajunge sa simta scarba fata de tigari si automat, se va lasa de fumat.
Human Ashtray
Sunt mai multe nivele in care poti sa iti folosesti submisivul pe post de scrumiera.
Cel mai de jos nivel este folosirea submisivului pe post de suport pentru scrumiera. Submisivul poate fi pus sa tina scrumiera sau scrumiera poate fi pusa pe spatele sau stomacul submisivului. Acest gen de abordare este idel pentru petreceri sau discutia dinaintea unei scene.
Nivelul urmator este scrumarea tigarii pe trupul submisivului. Lucru care poate fi umilitor.
Al treilea nivel este cel in care Stapana scrumeaza direct in gura submisivului, folosind gura acestuia ca si scrumiera, obligandu-l sa inghita.
Cel mai inalt nivel este cel in care pe langa faptul ca Stapana scrumeaza pe trupul si in gura submisivului, aceasta isi si stinge tigara pe el, eventual punandu-l sa mestece chistocul.

Masuri de siguranta:

Arsurile de tigara se vindeca extrem de greu si sunt foarte dureroase, mult mai dureroase decat taieturile, intepaturile, loviturile.
Mucoasele din gura sunt foarte sensibile la arsuri si este de preferat sa nu se stinga tigara in gura.
Nu se pune niciodata un submisiv sa inghita o tigara aprinsa. Arsurile pot impiedica submisivul sa se alimenteze normal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

simte-te liber sa scrii!