vineri, 21 aprilie 2017

Tipologiile feminizarii si a altor fantezii conexe


- Strap-on whores – curve masculine – barbati care nu viseaza la feminizare. Ei isi doresc sa fie abuzati de femei cu strap-on. Penetrarea anala este cu atat mai umilitoare cu cat sunt mai constienti ca sunt barbati adevarati transformati de femeia dominanta intr-o curva masculina. Umilire fizica: penetrare anala, orala, penetrare multipla, spitting. Umilire verbala cu referinte la transformarea lui intr-o curva persoanala, referiri la cat de mult ii place strap-on-ul Stapanei.

- Forced feminisation – feminizare fortata – submisi transformati de femeile dominante in curve penale, penibile prin apetitul sexual, fortate sa poarte haine stridente, fardate strident de Femeia dominanta, umilita sexual cu ajutorul strap-on-ului sau altor jucarii sexuale. Uneori umilirea poate merge pana la forced bisexuality. Umilire fizica: penetrari anale si orale, haine stridente, machiaj, cuvinte jignitoare scrise pe pielea supusului. Umilire verbala: legata de aspect si atitudine.

- Sissyboy, Sissygirl – submisi feminizati din proprie vointa cu unul sau mai multe fetisuri legate de vestimentatie, accesorii. Preferinta clara spre vestimentatia de culoare roz sau deschisa la culoare, pantofi cu toc, dresuri, lenjerie de dama, costumatii extravagante (rochite de printesa, de balerina, de fetita). Atitudine mai putin inclinata spre activitati SM. Ii place sa fie condus, sa fie luate decizii in numele lui, sa fie degrevat de responsabilitati, sa fie util Stapanei. Se aplica in general sistemul recompensa/pedeapsa in functie de evolutie.

- Sissymaid – submisi feminizati voluntar, cu preferinte legate de servirea Stapanei. Puternice inlinatii spre costumatiile de menajera (de la costumele sexy de French-maid pana la costumele sobre, victoriene), detalii fetis legate de materiale fine, lucioase, satin, matase, dresuri etc. Pun mare accent pe servirea corecta a Stapanei de aceea necesita un antrenament special pentru servire, eticheta etc. Au nevoie de antrenament special, primind recompense sau pedepse in functie de evolutie.

- Feminisation – feminizare – barbatul submis cu inclinatii spre fetis, dornic sa se travesteasca pentru a fi mai atragator, dorind sa atraga atentia barbatilor, dorind sa fie dorit. Este vampa atrasa de haine de femeie scumpe, extravagante, cu atentie pe detalii, manechiura, pedichiura cat mai perfecte, placerea de a purta anumite materiale, texturi, corsete etc. Bisexuali, doresc sa fie indrumati de Stapana pentru a se perfectiona ca femei speciale.

- Travesti – barbati care fara a avea fantasme submise isi doresc sa poarte vestimentatie feminina. Ei sunt atrasi de fetis, nu si de dominare.

Acum ca am stabilit termenii, simte-te liber sa iti dai frau liber imaginatiei!
Si sa le punem impreuna in practica 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

simte-te liber sa scrii!